Ter versterking van de communicatieafdeling zoekt Ieder(in) per direct een communicatiemedewerker voor 24 uur per week.
beeld met beschrijving 'Vacant

Het ijveren voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

Ter versterking van de communicatieafdeling zoekt Ieder(in) per direct een

Communicatiemedewerker

voor 24 uur per week

 Als ondersteuner van het communicatieteam lever je administratieve, logistieke en grafisch-technische bijdragen aan projecten en programma’s van Ieder(in). Je ondersteunt het communicatieteam bij het beheren, ontwikkelen en maken van alle communicatiemiddelen.

Wat ga je doen?

Tot je werkzaamheden behoren:

 • Je beheert de content van alle websites van Ieder(in) (in WordPress). Dit betekent dat je op verschillende websites berichten, beelden en downloads plaatst en zo nodig aanpassingen maakt in de menustructuur. Je beheert de agenda en bibliotheek van de corporate website.
 • Je voert de opmaak uit van communicatieproducties / DTP in verschillende programma’s. Ook hoort drukwerkbegeleiding en het inkopen van communicatieproducties tot je taken.
 • Je beheert het panel (onderzoekstool), maakt en verwerkt vragenlijsten in Survey Monkey.
 • Je ondersteunt bij het maken van de digitale nieuwsbrieven (MailChimp).
 • Je beheert de beeldbank van Ieder(in), je downloadt hiervoor nieuw beeldmateriaal van Istock en andere beeldbanken.
 • Je plaats berichten en documenten op het intranet.
 • Je bewaakt de naleving van privacy wetgeving in alle communicatie-uitingen.
 • Je stelt rapportages op vanuit Google Analytics.
 • Je ondersteunt de communicatieafdeling bij administratieve en overige voorkomende klussen.

Wat vragen wij?

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, vragen we het volgende:

 • Je hebt een relevante MBO opleiding met 5 jaar relevante werkervaring of een HBO opleiding marketing-/communicatie met een accent op grafisch vormgeven.
 • Je kan opmaken en vormgeven met Adobe en in InDesign.
 • Je kunt ondertitelingen maken in, bijvoorbeeld, After Effects of Triple 8.
 • Je hebt ervaring met video editen en liefst ook met het maken van animaties.
 • Je hebt ervaring met Office Pakketten (Word/Excel/Outlook), WordPress, Survey Monkey, Google Analytics en CRM databeheer.
 • Je bent een gevorderde gebruiker van Word en weet hoe je een (toegankelijke) pdf kan maken.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het zeker ook leuk en belangrijk om in een team samen te werken.
 • Je bent accuraat, kunt snel werken en raakt niet van streek van een deadline of een spoedklus.
 • Je voert opdrachten nauwgezet uit.
 • Je denkt graag mee over slimme aanpak en efficiënte werkwijze.
 • Je staat open voor het leren van nieuwe vaardigheden en het opdoen van nieuwe kennis, bijvoorbeeld over het ontwikkelen van goed toegankelijke communicatiemiddelen.

Deze vacature is onderdeel van een duobaan. Je werkt dan ook nauw samen met een collega communicatiemedewerker, met wie je afstemt over de werkzaamheden. De vacature is voor 24 uur per week. Jij bent beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag. De vacature is tijdelijk tot 31 december 2021.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget. Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 6 (€ 2.291 – € 3.279) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een tijdelijke aanstelling tot aan het einde van dit jaar.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV voor 16 mei 2021 naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Communicatiemedewerker.
Voor inhoudelijke vragen kun je op maandag, dinsdag of donderdag tijdens kantooruren contact opnemen met Margreet Jonge Poerink, op telefoonnummer 06 81668297.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over