Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en een sterke maag? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings? Dan heeft de Nederlandse kortingswebsite Uitmetkorting.nl wellicht een leuke vrijwilligersbaan voor jou. De site is op zoek naar een achtbaantester met een lichamelijke beperking.

De achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland te beoordelen op de toegankelijkheid voor mensen met een lichamelijke beperking. Op die manier wil de site – die kortingen op uitjes aanbiedt – zijn bezoekers meer inhoudelijke informatie geven over de toegankelijkheid van de achtbanen en pretparken voor mensen met een lichamelijke beperking.

Functie-eisen

Over welke kwaliteiten de achtbaantester moet beschikken? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet de kandidaat een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar hij of zij moet ook nauwkeurig en punctueel zijn. En verder is zoals gezegd een fysieke beperking een vereiste.

De organisatie schrijft – met een knipoog – dat het gaat om een zware zomerbaan met veel verantwoordelijkheden., Want jij en je partner in crime staan voor de taak om voor heel pretparklievend Nederland uit te zoeken welke achtbaan het beste is voor mensen met een fysieke beperking. Dit betekent vroeg opstaan, ‘s ochtends in het pretpark een plan de campagne en efficiënte route bedenken om alle achtbanen zo vaak mogelijk te kunnen betreden, om vervolgens aan de slag te gaan. Oftewel: veel achtbaanritjes, niet al te zware lunchgerechten in verband met misselijkheidsgevaar en als er tijd over is de rest van het park verkennen. It’s a tough job, but somebody gotta do it…

Hoe kans te maken?

Solliciteren kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kunt dit mailen naar redactie@uitmetkorting.nl onder vermelding van, Achtbaantester met een lichamelijke beperking. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de winnaar krijgt voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes. De complete vacature staat hier.

Meer over toegankelijkheid

Terug naar home

Deel dit bericht

Meer nieuws over