Belangenvereniging Sien, voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft een compleet vernieuwde website gelanceerd en heeft een nieuw kantoor in Houten in gebruik genomen. Zoals de lidvereniging van Ieder(in) zelf aangeeft: ze zijn klaar voor de toekomst.

Met het centraal gelegen kantoor en de nieuwe website kan Sien nog beter inhoud geven aan haar opdracht: als landelijke vereniging de belangen behartigen van mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk. Geven ze aan op hun website. Belangrijk speerpunten in de huidige dienstverlening van Sien aan haar leden en andere geïnteresseerden zijn, Goede zorg na je 18e verjaardag‚ en, Passend wonen voor iedereen. Over beide onderwerpen heeft Sien haar standpunten weergegeven in een position paper.

Succesvolle lobby

We blijven als belangenvereniging relevant‚, aldus Sien-voorzitter Koos Spanbroek., We hebben bijvoorbeeld met succes meegewerkt aan de lobby voor betere ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking bij verkiezingen. Dat onderwerp staat nu hoog op de politieke agenda.

Info voor verschillende leeftijdsgroepen

De nieuwe website van Sien voldoet aan de moderne eisen en is dus ook makkelijk toegankelijk voor gebruikers van een smartphone of tablet. Inhoudelijk is een verbeterslag gemaakt door de informatie nog beter af te stemmen op de verschillende leeftijdsgroepen. De website is hier te bezoeken.

Deel dit bericht

Meer nieuws over