Wilt u meepraten over welke kwaliteitsonderwerpen van belang zijn voor cliëntenorganisaties? Bent u nieuwsgierig hoe een gezamenlijk telefonisch meldpunt van de cliëntenbeweging eruit kan zien? Wilt u een voorproefje krijgen van de training tot deskundige arbeidsparticipatie? Of meedenken over het ‰'Actieplan Wonen‰'. Kom dan op 18 september naar de bijeenkomst ‰'Steeds sterker, steeds luider' die PG werkt samen organiseert.
Illustratief: Mensen zitten om een tafel.

PG werkt samen is een driejarig project van Ieder(in), Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie NPCF en wordt samen met de achterban en lidorganisaties uitgevoerd.  Het doel van het project is om de stem van de cliënt te verduidelijken en versterken.

Halen, brengen en delen

Tijdens de bijeenkomst worden de gezamenlijke programma‰’s besproken die de cliëntenorganisaties in het kader van PG werkt samen uitvoeren: de huidige stand van zaken halverwege het project, een vooruitblik op de plannen voor komende anderhalf jaar en de uitwisseling van kennis en ervaring. Het programma staat hieronder. U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over