Wat kun je als lokale belangenbehartiger doen voor betere cliëntondersteuning in jouw gemeente? Op dinsdag 3 september organiseert Ieder(in) een bijeenkomst voor lokale belangenbehartigers, ervaringsdeskundigen en (cliënt)vertegenwoordigers van de Koplopergemeenten Cliëntondersteuning.

De bijeenkomst richt zich vooral op het uitwisselen van ervaringen. Aan de hand van ervaringen wordt in gesprek gegaan over de rol van belangenbehartigers. We hopen dat er vanuit de Koplopergemeenten ook deelnemers aanwezig zijn. Deel deze uitnodiging daarom met anderen in uw gemeente die betrokken zijn bij onafhankelijke cliëntondersteuning.

Goede voorbeeld

Koplopergemeenten bieden het in het project Koplopers goede voorbeeld en wisselen kennis en ervaring uit met andere gemeenten over onafhankelijke cliëntondersteuning. Het gaat hierbij om 28 gemeenten: Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Deurne, De Wolden, Dordrecht, Heeze-Leende, Gouda, Helmond, Maastricht, Meppel, Midden-Groningen, Ommen, Oosterschelderegio, Putten, Regio Twente, Roosendaal, Stichtse Vecht, Teylingen, Tilburg, Veldhoven, Voorst, Woerden en Zaanstad.

Datum/tijd bijeenkomst lokale belangenbehartigers Koplopers
Dinsdag 3 september van 13.30-16.30 uur in Utrecht (waar precies volgt later).

Aanmelden kan hier

Meer informatie is te verkrijgen bij m.schipper@iederin.nl of n.lijding@iederin.nl

Deel dit bericht