Op 1 oktober, de Dag van de Stoma, lanceerde de Stomavereniging de taboedoorbrekende campagne ‘Onbegrensd’. De campagne was flink in het nieuws: onder meer Hart van Nederland, LINDA.nl en televisie Limburg maakten er een item over. Hoe kreeg de Stomavereniging dat voor elkaar?
portretten van 3 mensen met een stoma

Online vragenuur: kijkje in de keuken

Tijdens een online vragenuur van PGOsupport geeft Marlies Jansen, communicatieadviseur bij de Stomavereniging, een kijkje in de keuken. Hoe kwamen ze tot een goed concept? Hoe maak je een persbericht dat direct opvalt? Hoe zorg je voor een goede mix aan modellen die meedoen aan je campagne?

Alleen luisteren mag ook

Het online vragenuur is op 12 december, van 16.00 tot 17.00 uur. Het is interessant voor medewerkers en vrijwilligers van patiëntenorganisaties die betrokken zijn bij of verantwoordelijk zijn voor de communicatie van en over de organisatie. Deelname is gratis. Er is volop ruimte voor uitwisseling, maar alleen komen luisteren mag ook.

Lees meer over dit online vragenuur op de website van PGOsupport. Daar staat ook hoe je je kunt aanmelden.

Stomavereniging is lid van Ieder(in)

 

Nieuws van leden
Op onze website en social media-kanalen plaatsen we regelmatig nieuws van onze leden. Met deze service helpen we onze leden hun nieuws verder te verspreiden en hun naamsbekendheid te vergroten. Ook lid worden van Ieder(in)?

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over