Ben je lokale belangenbehartiger en/of geïnteresseerd in je lokale politiek? En wil je de belangen van mensen met een beperking en chronische ziekte onder de aandacht brengen? Meld je dan aan voor onze tweede netwerkbijeenkomst op 8 februari over de gemeenteraadsverkiezingen.
illustratie rode stempotloden

Wanneer?

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Met de start van een nieuw jaar breekt ook de tijd aan voor de lokale politiek om campagne te gaan voeren voor deze aankomende verkiezingen. Hoe kun jij daarin de belangen van mensen met een beperking en chronische ziekte onder de aandacht te brengen? Daarover willen we met elkaar in gesprek.

Op dinsdag 8 februari van 14 tot 16 uur organiseren we daarvoor een tweede netwerkbijeenkomst, zowel voor lokale belangenbehartigers als andere geïnteresseerden.  

Tijd voor campagne!

Tijdens deze bijeenkomst geven we je een korte update over de activiteiten van Ieder(in) rond de verkiezingen. Vervolgens is er alle ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen aan elkaar. Wat ben jij van plan om mensen met een beperking onder de aandacht van je lokale partijen te krijgen? Waar loop je daarbij tegenaan? En welke tips heb je voor andere belangenbehartigers? Dit keer richten we ons specifiek op de aankomende campagne-tijd.

Aanmelden 

Via deze aanmeldlink kun je je opgeven voor de tweede netwerkbijeenkomst GR22. Hierin kun je ook aangeven waar je het tijdens deze netwerkbijeenkomst graag met andere belangenbehartigers over wilt hebben. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar verkiezingen@iederin.nl. 

Voor meer informatie over de activiteiten van Ieder(in) rond de gemeenteraadsverkiezingen, kijk hier: Verkiezingen voor de gemeenteraad 2022 – Iederin 

 

Deel dit bericht