Heb jij een scherpe pen en creatieve geest? En wil jij jouw communicatietalent inzetten voor de belangen van mensen met een beperking en chronische ziekte? Lees dan verder! 
decoratief

Helaas is de reactietermijn voor deze vacature gesloten.

Ieder(in) is de belangenorganisatie voor mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ieder(in) is een vereniging; 224 organisaties zijn lid van ons. Ons werk doen we in nauwe samenwerking met onze leden. Daarnaast trekken we veel op met partnerorganisaties uit ons netwerk. We behartigen de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving. Onze visie en standpunten baseren we op het VN-verdrag Handicap.

Voor de versterking van onze communicatieafdeling zoeken wij een

Communicatieadviseur

24 uur per week

Het communicatieteam van Ieder(in) bestaat uit negen medewerkers met ieder hun eigen thema’s en specialisme. We zoeken een nieuwe collega die zich focust op de communicatie met onze leden en ons netwerk. In deze functie zet je een breed palet aan communicatiemiddelen in om de achterban van Ieder(in) te informeren en te betrekken. Daarnaast besteed je een (kleiner) deel van je tijd aan interne communicatie.

Wat ga je doen?

 • Je neemt deel aan het team ‘leden & netwerk’. Dit team is verantwoordelijk voor het contact en de verbinding met onze leden en netwerk.
 • Je bent coördinator en eindredacteur van communicatie-uitingen specifiek voor onze leden, zoals onze ledennieuwsbrief. Je verzamelt en schrijft hiervoor berichten. Ook maak je content voor onze website en socials die bijdraagt aan het verenigingsgevoel van Ieder(in).
 • Je bent betrokken bij de organisatie van onze leden- en netwerkbijeenkomsten. Je schrijft hiervoor wervende uitnodigingen.
 • Hiernaast werk je, samen met een aantal collega’s, aan de ‘middelenmix’ van Ieder(in). Denk aan de website, video’s en het jaarverslag. Je bewaakt hierbij de schrijf-, huis- en beeldstijl van Ieder(in).
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie. Je bent coördinator en eindredacteur, waarvoor je berichten, verzamelt, redigeert en zelf schrijft. En je bent betrokken bij de organisatie van interne medewerkersdagen binnen Ieder(in).

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een communicatiefunctie.
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je schrijft in eenvoudige, pakkende taal.
 • Je bent creatief en hebt gevoel voor beeldtaal en huisstijl.
 • Je houdt van aanpakken.
 • Je houdt gemakkelijk overzicht.
 • Je hebt affiniteit met de doelen en achterban van Ieder(in).

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) betekent impactvol werk doen met meerwaarde voor de samenleving. Je gaat werken bij een organisatie die opkomt voor de belangen van 2 miljoen mensen met een beperking of chronische ziekte. Kortom, werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

Ieder(in) is een organisatie met een informele werksfeer, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot hybride werken en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget. In het communicatieteam tref je sparringpartners en gedreven vakmensen.

Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 9 (€ 3.335 –
€ 4.946) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. Met je Individuele Keuzebudget kun je, als je dat wilt, extra vakantiedagen kopen. Je krijgt een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking.

In eerste instantie gaat het om een aanstelling voor de duur van één jaar.

Reageren?

Heb je de juiste ervaring en motivatie voor deze functie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 20 mei 2024 naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie communicatieadviseur’.

Helaas is de reactietermijn voor deze vacature gesloten.

We verwelkomen sollicitaties van kandidaten met diverse achtergronden en ervaringen. Want Ieder(in) streeft naar diversiteit en inclusie in het personeelsbestand.

Voor meer informatie of vragen over de functie, neem je – vanaf 6 mei – contact op met Magreet Schijvens (senior communicatieadviseur) via 06 220 623 66.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over