Zorginkoop is bepalend voor de kwaliteit van de uiteindelijke zorg en ondersteuning die mensen krijgen. Daarom is het belangrijk dat bij de inkoop van zorg, goed rekening gehouden wordt met de wensen van cliënten. Bent u geïnteresseerd in alles rond zorginkoop en cliëntperspectief? Meld u dan aan voor het Congres Cliëntenraden en Zorginkopen. Deelname is gratis.
Illustratief: Mensen zitten om een tafel.

Het middagcongres vindt plaats op vrijdag 3 oktober 2014 in Huis ter Heide. Het congres wordt georganiseed door KansPlus/VraagRaak en het LSR. KansPlus en het LSR nodigen cliëntenraden, cliëntenorganisaties, zorgkantoren, zorgverzekeraars en zorginstellingen uit tijdens het congres met elkaar in gesprek te gaan.

Pottenkijker of adviseur?

Rein Baneke, voorzitter van het landelijk bestuur van KansPlus/VraagRaak, verzorgt de eerste lezing. Zijn lezing draagt de uitdagende titel Pottenkijker of adviseur? Verder zijn er korte lezingen van Daphne Schelling, beleidsmedewerker zorgkantoor, en Auke Jelle Kingma, directeur Talant regio Noordoost en voormalig manager gehandicaptenzorg Achmea Zorg. Tijdens het congres wordt de website www.meepratenoverzorginkoop.nl gepresenteerd.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via de website Meepratenoverzorg.nl: aanmelden. Daar vindt u ook het volledige programma. Het congres is een afsluiting van het project, Zorginkoop en het cliëntperspectief‚ van VraagRaak/KansPlus en LSR.

KansPlus en het LSR zijn lid van Ieder(in)
Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over