Hoe ziet de toekomst van de patiëntenbeweging eruit? PGOsupport organiseert op vrijdag 30 september 2022 het congres ‘Stappen zetten naar de toekomst’ bij Theater Spant in Bussum. Het congres is voor vrijwilligers, bestuurders, medewerkers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Deelname is kosteloos.
logo congres PGOsupport

Wat zijn actuele ontwikkelingen in zorg en welzijn, en wat betekent dit voor patiënten en cliënten? Wat is de kern van patiëntenparticipatie? Hoe maak je samenwerking tot een succes? Laat je in het plenaire programma inspireren door Marieke Schuurmans, Hester van de Bovenkamp en Robin Bremekamp.

Daarnaast is er veel tijd voor ontmoeting, met gesprekstafels over tal van onderwerpen, posterpresentaties, veel interactie en ervaringen delen. Het programma duurt van 12.30 – 18.00 uur.

Meer over het congres lees je op de website van PGOsupport in het bericht: 5 redenen om naar het congres te komen. Daar vind je ook het programma en de link naar de aanmeldpagina. Voorafgaand aan het congres zijn er ook nog inspiratie-sessies.

Direct aanmelden voor het PGOsupport-congres kan hier.

 

Uit ons netwerk
Af en toe plaatsen we op onze website nieuws van organisaties of personen waarmee wij intensief samenwerken of warm contact hebben. Dit nieuws sluit altijd sterk aan bij onze eigen activiteiten en doelstellingen.

Deel dit bericht

Meer nieuws over