Adres

Churchilllaan 11 – 1ste etage
3527 GV Utrecht

Openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal

Neem uitgang Jaarbeurszijde en volg de bordjes tram of bus. Zowel sneltram 20 richting Nieuwegein-zuid als sneltram 21 richting IJsselstein gaat naar de Churchilllaan. Uitstappen bij de derde halte ‘Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland)’ tegenover het winkelcentrum. De tram is rolstoeltoegankelijk. Vanaf de tramhalte loopt een geleidelijn naar de hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis. De hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis bevindt zich, vanaf de tramhalte, aan de linkerzijde van het Piet van Dommelenhuis. U kunt ook een bus nemen. Elke tien minuten vertrekken er vanaf het Centraal Station Jaarbeurszijde meerdere bussen richting de Churchilllaan. Neem een bus die stopt bij halte Kanaleneiland.

Plan hier uw reis met 9292

Met de auto

Het kantoor van Ieder(in) ligt in de wijk Kanaleneiland, dichtbij de A12 en de A28.

Voor de navigatie: Churchilllaan 11, 3527 GV Utrecht.

Parkeren

Parkeermogelijkheden
Als je niet met de auto hoeft te komen, is het raadzaam om met openbaar vervoer te komen. Kom je wel met de auto, zijn er meerdere parkeermogelijkheden.

  • Je kan in de wijk rondom het Piet van Dommelenhuis onbetaald parkeren, bijvoorbeeld in de woonwijk aan de overzijde van de trambaan.
  • Er is een parkeergarage en parkeerterrein dat bestemd is voor medewerkers van het Piet van Dommelenhuis en bezoekers van het naastgelegen winkelcentrum Nova. Deze parkeergarage zit naast de Albert Heijn bij de Trumanlaan. De eerste 2 uur is hier voor iedereen gratis parkeren. Medewerkers van het Piet van Dommelenhuis kunnen hier de hele dag gratis parkeren. Als medewerker kan je vanaf laag 4 of hoger parkeren. Hier wordt door middel van signing aangegeven dat het voor de abonnementhouders van het kantoorgebouw is. Wanneer je doorrijdt zonder abonnement, zal het systeem de auto niet herkennen bij het verlaten van de parkeergarage/parkeerterrein en wordt een dagkaart in rekening gebracht bij de slagboom.
  • Een goed alternatief voor betaald parkeren is de P&R op Papendorp of de P&R Westraven. Kosten daarvan zijn € 4,69 per dag en voor € 0,31 extra kun je met de bus vanaf deze plekken van en naar Ieder(in).
  • Voor medewerkers die een gehandicaptenparkeerplek nodig hebben, zijn er parkeerplekken op de 2e laag van de parkeergarage. U kunt dan via de ingang op deze verdieping het kantoorpand in.

Parkeren voor gehandicapten
Kom je op bezoek bij Ieder(in) en heb je een gehandicaptenparkeerplek nodig? Je kan in de parkeergarage van winkelcentrum Nova op de 2e laag parkeren op een gehandicaptenparkeerplek. Als je daar parkeert, sta je gelijk bij de juiste ingang voor het Ieder(in) kantoor. Je kan aanbellen bij de ingang en aangeven dat je een afspraak hebt. Je gaat dan de gang door en kan de pijlen voor het Ieder(in) kantoor volgen. Je komt dan uit bij de ingang van het kantoor en kan hier aanbellen.

Is er geen gehandicaptenparkeerplek meer in de parkeergarage? Dan kan je parkeren op de kleine parkeerplaats bij de hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis (aan de kant van de Churchilllaan). Je komt hier door langs het Albert Heijn filiaal aan de kant van de Churchilllaan te rijden. Hiervoor moet je het straatje/oprit parallel aan de Churchilllaan (aan kant van Albert Heijn) inrijden. Je komt dan een parkeerpaal tegen met een klein stoplicht. Je kan hier aanbellen en aangeven dat de toegankelijke parkeerplekken in de parkeergarage vol zijn. De beveiliger zal je toelaten voor een plekje op het parkeerterrein. Vanaf hier kan je via de hoofdingang het kantoorpand betreden en aangeven dat je bij Ieder(in) moet zijn. De beveiliger zal je de juiste kant opsturen.

Tarieven
Eerste twee uur: gratis
Derde uur: € 0,50 per 30 minuten
Daarna: € 5,00 per uur

In het kort

  • Je kan (gratis) parkeren in de wijk rondom het winkelcentrum.
  • Parkeren in de garage of op het terrein voor het winkelcentrum, wordt geregistreerd op kenteken.
  • Parkeer je op het buitenterrein van het winkelcentrum of in de parkeergarage tot maximaal de 3e bouwlaag dan zijn de eerste 2 uur gratis.
  • Wanneer je in de garage parkeert op de 4e bouwlaag of hoger, dan betaal je een dagkaart. Voor medewerkers is dit gratis.
  • Betalen gebeurt (bij de slagboom) met creditcard of met bankpas (contactloos).

In het Piet van Dommelenhuis

Inschrijven bij de portier. De portier kan een lift voor je intoetsen (A, B of C), maar je kunt dat ook zelf doen. Toets bij de liften de etage in. Het display geeft aan welke lift je moet hebben.

Terug naar Contact