In aanloop naar de belastingaangifte-tijd (vanaf maart 2023), zorgt Ieder(in) ervoor dat de teksten op de themawebsite Meerkosten.nl weer helemaal actueel zijn. Hiervoor roepen we ook dit jaar weer de hulp in van mensen die zelf ervaring hebben met het invullen van belastingaangiften voor anderen, zoals bijvoorbeeld voor mensen die zorg- of meerkosten hebben op het gebied van ziekte of handicap. Heb jij die ervaring, of heb je ervaring met het ondersteunen van mensen bij hun inkomenssituatie en het gebruik van lokale regelingen? Denk dan op 14 december – eenmalig en online – met ons mee over het actualiseren van onze website Meerkosten.nl.

Alles over de aftrekmogelijkheden m.b.t. zorg- en meerkosten op Meerkosten.nl

Via de website meerkosten.nl informeren wij jaarlijks onze achterban en overige geïnteresseerden over het thema belastingaangifte en de aftrek van specifieke zorgkosten. Zaken waar op in wordt gegaan zijn bijvoorbeeld welke (zorg)kosten aftrekbaar zijn, met welke regelingen moet je rekening houden bij het doen van aangifte en hoe vul je het aangifteformulier op de juiste manier in. O.a. dit en nog veel meer is te lezen op de website, met rekenvoorbeelden en heldere uitleg. De website zal ruim voor maart 2023 weer volledig actueel zijn. Jouw ervaring en hulp kunnen we daar goed bij gebruiken.

Eenmalige online-bijeenkomst op 14 december 2022

Meedenken kan op woensdag 14 december, van 13.00 – 15.00 uur, tijdens de online (Zoom-)bijeenkomst over de inhoud van Meerkosten.nl. Meedoen? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via dit aanmeldformulier.

Na aanmelding ontvang je begin december de Zoom-link voor de bijeenkomst op 14 december. Geef bij je aanmelding aan of je ondersteuning (bijvoorbeeld een doventolk of een andere vorm van ondersteuning) nodig hebt.

Wij zien je graag op 14 december. Tot dan!

Deel dit bericht

Meer nieuws over