Het Denk Anders Debat is voor jongeren en gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Praat mee en deel jouw ervaringen. Tegen welke drempels loop jij aan? En hoe heb je ze overwonnen? Samen met de aanwezige politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels kunnen wegnemen. Kom je ook?

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Praat dan op 6 februari met ons mee tijdens het Denk Anders Debat.

Waar: Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) in Amsterdam
Wanneer: Donderdag 6 februari
Tijd: 17.00 tot 19.30

Het debat gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Jongeren delen hun persoonlijke ervaringen met het opbouwen van een zelfstandig leven. Tegen welke drempels zijn zij aangelopen? En hoe hebben ze deze overwonnen? Samen met politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels in de toekomst kunnen wegnemen.

Ga naar het aanmeldformulier om je aan te melden

Programma

16.30 uur – Inloop
17.00 uur – Spetterende start met muzikaal optreden
17.15 uur – Opening
17.20 uur – Debatleiders heten iedereen welkom
17.30 uur – Start eerste debat-ronde
18.10 uur – Buffet geopend, met muzikaal intermezzo
18.40 uur – Start tweede debat-ronde
19.20 uur – Conclusies en afspraken
19.30 uur – Borrel

Meewerken aan DAD

Iedereen kan een bijdrage leveren aan het Denk Anders Debat, zowel vanuit de zaal als op het podium. Jongeren met een beperking of chronische ziekte, maar ook mensen die met en voor jongeren werken zoals politici, werkgever en beleidsmakers.

Kunnen anderen wat leren van jouw ervaring? Zet jouw verhaal aan tot verandering? En wil je dit op het podium vertellen? Neem contact op met Gepke Boezaard via g.boezaard@iederin.nl

Ieder(in) organiseert het Denk Anders Debat samen met Cliëntenbelang Amsterdam. Cliëntenbelang Amsterdam komt op voor inwoners van Amsterdam die beperkingen ondervinden door een lichamelijke handicap, (chronische) ziekte, verstandelijke of psychische beperking.

Bekijk hier het filmpje dat gemaakt is tijdens het Denk Ander Debat van vorig jaar

Beluister hier de rap-aankondiging.

Deel dit bericht

Meer nieuws over