Eind 2009 heeft staatssecretaris Bussemaker het digitale informatiepunt Alles Toegankelijk gelanceerd. Het is een platform voor iedereen die iets wil weten over toegankelijkheid van gebouwen, openbare ruimten, goederen en diensten. Ook thema‰Ûªs als gastvrijheid, vervoer en leesbaarheid van teksten komen aan bod. Het informatiepunt houdt een gebruikersonderzoek om de kwaliteit ervan te waarborgen en waar nodig te verbeteren.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met beperkingen meedoen aan het gebruikersonderzoek. De uitkomsten ervan moeten nieuwe inzichten bieden in de kwaliteit van de website. De onderzoeksresultaten vormen de basis voor de verdere ontwikkeling van het informatiepunt Alles Toegankelijk.

Mensen met beperkingen kunnen vragen beantwoorden over de toegankelijkheid in het algemeen en een aantal specifieke vragen over de gebruikersvriendelijkheid van de website www.AllesToegankelijk.nl.

U kunt deelnemen aan het onderzoek door te klikken op deze link. Deelname aan de enquÌ»te is mogelijk tot en met uiterlijk 27 augustus.

In ‰ÛªAlles Toegankelijk‰Ûª werken ondernemers en mensen met beperkingen samen met overheden en kennisorganisaties. Een forse vergroting van toegankelijkheid van goederen en diensten maakt deel uit van het gemeenschappelijk streven. Deelnemers zijn onder meer MKB-Nederland, Koninklijke Horeca, enkele ministeries en de CG-Raad.

Deel dit bericht

Meer nieuws over