Vandaag start de meldactie, Goed wonen, wat is daarvoor nodig?‚ van de CG-Raad, Platform VG, NPCF en Landelijk Platform GGz. Mensen met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze meldactie.

Goed wonen, wat is daar voor nodig? Kleine dingen kunnen al het verschil maken. Een leuk uitzicht, of goed contact met de buren. Maar soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld een woning zonder drempels, of begeleiding bij het wonen.

Niet genoeg woningen

Er zijn lang nog niet voldoende van zulke woningen in ons land. Mensen met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening kunnen vaak niet wonen op een manier die goed bij hen past, zoals zij willen en waar zij willen.

Wat hebt u nodig?

Om hier verandering in te brengen vragen wij mensen met uiteenlopende zorgvragen om mee te doen aan de meldactie Goed wonen, wat is daarvoor nodig?

Geef aan wat prettig en goed wonen voor u inhoudt. Wat hebt u nodig? Welke eisen stelt u? Wat zou u graag (anders) willen? Welke knelpunten ervaart u nu? Het gaat om de woning zelf, maar ook om de plek en de buurt waar u woont (de woonomgeving).

Telefoon of digitale vragenlijst

De meldactie loopt tot en met 15 oktober. Melden kan online en telefonisch.
Tel. 030 2916 777 (op werkdagen, 10.00 tot 16.00 uur).

Klik hier om naar de digitale vragenlijst te gaan

Noot voor ledenredacties – Bent u communicatiemedewerker en/of webredacteur bij een lidorganisatie van de CG-Raad? Plaats dit bericht dan ook op uw website en/of in uw ledenblad. Bij voorbaat dank.

Deel dit bericht

Meer nieuws over