Op 3 juni wordt er bij Ieder(in) volop geprokkeld. Het leuke is dat er nog wat plekken vrij zijn. Dus meld je aan als je zin hebt om bij ons te prokkelen.

Er zijn drie heel interessante en leuke prokkels. Eén over werk. Eén over zorg en ondersteuning. En één over meedoen. Je kunt je ook opgeven voor een stagedag dit najaar.

Waar?

Alle prokkels zijn bij Ieder(in) op kantoor: Churchilllaan 11, Utrecht. We zitten op verdieping 1. De trams stoppen bij ons voor de deur, da’s lekker makkelijk!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de ochtend over werk, voor de middag over zorg en ondersteuning, of voor allebei.Net wat jij leuk vindt. Voor het Doe je mee spel hoef je je niet aan te melden, we zien je dan graag beneden bij de portier.

Aanmelden kan bij Conny Kooijman: c.kooijman@iederin.nl of bel haar (030) 720 00 00.

Wat gaan we doen?

3 juni 10:30 – 12:30 uur Ontdek je weg naar werk

(van het programma PG werkt samen)
Een prokkel over de Participatiewet. Wat is er allemaal veranderd? Wat vind jij belangrijk in je werk? Hoe kom je aan werk dat bij je past?
We spelen ook een nieuw kaartspel dat gaat over werk en alle veranderingen waar jij mee te maken kunt hebben.
Onderaan dit bericht staat de uitnodiging.

3 juni 13:30 – 15:30 uur Veranderingen in de zorg

(in samenwerking met het programma Zorg verandert)
Je krijgt veel informatie over alle veranderingen in de zorg en ondersteuning waar ook jij mee te maken kunt krijgen. Er is veel tijd om met elkaar in te praten over hoe het bij jullie gaat. Tip: geef elkaar goede tips!
‚ÄãOnderaan dit bericht staat de uitnodiging.

3 juni vanaf 16:00 uur Het Doe je Mee-spel

In het winkelcentrum Kanaleneiland spelen we Het Doe je Mee-spel. Mensen met een beperking en medewerkers van Ieder(in) vragen aan het winkelende publiek om mee te doen. Zo leer je elkaar beter kennen en begrijpen!
‚ÄãOnderaan dit bericht staat de uitnodiging.

4 juni start werving stagiaires

Op 4 juni start Ieder(in) de werving voor de prokkkelstage die we dit najaar aanbieden: namelijk het meehelpen organiseren van een activiteit voor de Week van de Toegankelijkheid. En om een dag mee te werken op de afdeling communicatie. We kunnen meerdere harde werkers gebruiken. Dus meld je aan. Je kunt en e-mail sturen naar Xandra van der Swan: x.vanderswan@iederin.nl of bel haar (030) 720 00 00.

Downloads:

727_Uitnodiging_Iederin_Prokkel_Participatiewet_3_juni_2015x.doc – doc (590 KB)
728_Volop_participatie_mensen_met_en_zonder_verstandelijke_beperking.docx – docx (16 KB)
729_Uitnodiging_Doe_je_Meespel_3_juni_Kanaleneiland.docx – docx (231 KB)

Deel dit bericht

Meer nieuws over