Vind jij ook dat politici of andere beslissers vaak besluiten nemen zonder goed te weten wat de gevolgen daarvan zijn voor mensen met een beperking? Ieder(in) wil dat dit verandert. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt en welke knelpunten of problemen je tegenkomt in het dagelijks leven. Meld je daarom aan voor ons panel.

Met het panel kunnen we snel nagaan wat jij vindt van belangrijke actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over zorg, ondersteuning, vervoer, werk, inkomen, onderwijs of wonen. Wij hebben jouw mening en ervaring nodig als ondersteuning van onze belangenbehartiging.

Aanmelden

Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je eerst nog vragen? Lees de onderstaande informatie of neem contact met ons op via panel@iederin.nl of 030 – 720 00 00.

Hoe werkt het panel van Ieder(in)?

 • Wie kunnen er allemaal meedoen?
  Alle mensen met een chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook hun familieleden, verzorgers en/of vertegenwoordigers zijn welkom.
 • Wat wordt er van mij verwacht?
  Als panellid krijg je vier tot zes keer per jaar een e-mail van ons. In de e-mail staat een link naar een vragenlijst. Je kunt deze vragenlijst invullen, maar dat is niet verplicht. Je kunt ook altijd een keertje overslaan.
 • Wat zijn de onderwerpen?
  Die zijn levensbreed. Het kan gaan om zorg en ondersteuning, maar ook om wonen, werken, onderwijs, vervoer, toegankelijkheid, discriminatie, etc. Jij bepaalt vooraf zelf over welke onderwerpen je vragenlijsten wilt invullen.
 • Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?
  We proberen de vragenlijsten zo kort mogelijk te houden. Het invullen duurt maximaal een kwartier.
 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?
  Om je de vragenlijsten te kunnen toesturen slaan we alleen je naam en je emailadres op. Deze gegevens bewaren we zolang je deelneemt aan het panel en gebruiken we niet voor andere doeleinden. Je kunt je op elk moment afmelden. De resultaten van de onderzoeken zijn volstrekt anoniem, tenzij je ons zelf je contactgegevens verstrekt. In dat geval worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Als panellid ontvang je een mail met de algemene uitkomsten van de onderzoeken. Daarnaast publiceren we de resultaten op onze website en in onze persberichten en nieuwsbrieven.