Krijgt u of uw kind de juiste zorg en ondersteuning? Kunt u gewoon meedoen in de samenleving? Kunt u goed wonen, werken en leren? Via het panel van Ieder(in) heeft u de mogelijkheid om uw stem te laten horen. Zo kunnen wij politici en beleidsmakers overtuigen hoe het beter kan!

Het panel van Ieder(in) is belangrijk omdat we daarmee kunnen laten zien waar mensen met een beperking of chronische ziekte in de praktijk mee te maken hebben. Regelmatig raadplegen wij panelleden over uiteenlopende onderwerpen zoals zorg, onderwijs, vervoer, werk, toegankelijkheid en wonen.

Ieder(in) legt de resultaten van de raadplegingen voor aan het kabinet, Tweede Kamerleden en andere beslissers. Ook vragen we via de media aandacht voor zaken die beter of anders moeten.

Meld u aan

Het panel van Ieder(in) staat open voor iedereen met een chronische ziekte of beperking, familieleden/verzorgenden of anderen die zich betrokken voelen bij het werk van Ieder(in).
Wilt u zich aanmelden? Dat kan via: www.iederin.nl/panel

Wilt u deze oproep verder verspreiden?

Als u deze oproep verder wilt verspreiden onder uw leden of uw netwerk, dan kunt u daarvoor het voorbeeldbericht hieronder gebruiken.

1425_2OproepPanel-Iederin.pdf – PDF (76 KB)
1426_2OproepPanel-Iederin.docx – docx (13 KB)

Deel dit bericht

Meer nieuws over