Ieder jaar organiseren we samen met MIND, Patiëntenfederatie Nederland en PGOsupport een grote netwerkbijeenkomst. Voorgaande jaren in januari (de nieuwjaarsbijeenkomst), maar dit jaar kiezen we voor een grote bijeenkomst in het voorjaar; om precies te zijn op 12 juni. Iedereen uit onze achterban en ons netwerk is van harte uitgenodigd. Dit jaar gaat de netwerkbijeenkomst over de ontwikkelingen in de regio op het gebied van zorg, welzijn, zelfregie, voorzieningen en belangenbehartiging centraal. Kom luisteren en meepraten. Traditiegetrouw sluiten we de bijeenkomst af met een gezellige netwerkborrel.
groepje mensen in gesprek

De netwerkbijeenkomst is op 12 juni van 13.30 tot 18.00 uur en vindt plaats in Utrecht bij Van der Valk, Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor iedereen die actief is binnen een patiënten- of cliëntenorganisatie en het thema van de bijeenkomst interessant vindt, en daarnaast graag wil netwerken.

Programma, met lezing van Josse de Voogd

We starten met een inspirerende lezing van geograaf en onderzoeker Josse de Voogd, bekend van onder meer de ‘Atlas van afgehaakt Nederland’. Hij zal zijn eigen kijk geven op de regio en regionale verschillen in Nederland.

Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een inspiratiesessie over de meest recente en komende ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn in de regio. Wat gaat daar allemaal gebeuren? Wat betekent het voor onze organisaties? Welke goede voorbeelden zijn er?

Tussendoor hebben de directeuren van MIND, Ieder(in) en Patiëntenfederatie Nederland een aantal verrassende gesprekken. De hele bijeenkomst wordt voorgezeten door Dries Hettinga, directeur van PGOsupport.

We sluiten af met een netwerkborrel.

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Aanmelden voor de koepelbijeenkomst kan via dit aanmeldformulier. Je kunt daarbij ook aangeven of je ondersteuning nodig hebt. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je alle gegevens.

Heb je nog vragen? Mail naar post@iederin.nl

We hopen je op 12 juni in Utrecht te ontmoeten.

Deel dit bericht

Meer nieuws over