Hoe zorgen we dat onze gezondheidszorg in de toekomst goed, toegankelijk en betaalbaar blijft? Op maandag 20 februari a.s. debatteren woordvoerders zorg van tien politieke partijen over dit belangrijke thema, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Het Grote Zorgdebat is vrij toegankelijk voor een ieder die zich betrokken voelt bij in de gezondheidszorg in Nederland.

Hoe bieden we meer maatwerk aan patiënten en cliënten? Leveren we de juiste zorg op de juiste plaats? Hoe pakken de dreigende tekorten op de arbeidsmarkt aan? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid als het gaat om preventie? Deze en andere vragen worden aan de politici voorgelegd.

(Kandidaat)-Tweede Kamerleden

De (kandidaat)-Kamerleden die met elkaar in debat gaan zijn Arno Rutte (VVD), Mona Keijzer (CDA), Linda Voortman (GroenLinks), Renske Leijten (SP), Pia Dijkstra (D66), Carla Dik-Faber (ChristenUnie), Kees van der Staaij (SGP), Léonie Sazias (50PLUS), Karen Gerbrands (PVV) en Marith Volp (PvdA).

Voor wie?

Het Grote Zorgdebat is vrij toegankelijk voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Ook dit jaar wordt het debat integraal uitgezonden via internet. Informatie hierover kunt u vinden op www.knmg.nl/zorgdebat. Hier kunt u zich ook kosteloos aanmelden voor dit debat.

Waar en wanneer?

De ontvangst is vanaf 15:00 uur in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het debat duurt van 16:00 uur tot 18:15 uur. Tijdens de aansluitende borrel is er gelegenheid om na te praten.

Meer over Zorg
Meer over Toegankelijkheid
Meer over Geldzaken
Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over