Hoe kunnen cliÌÇnten de uitvoering van de Participatiewet beÌønvloeden? Graag nodigen we u  uit voor de Participatiedag 2016.

De Participatiedag is op 9 juni 2016, van 10.00 tot 15.00 uur, en gaat over belangenbehartiging rond de Participatiewet.

Programma
In de ochtend komen:

David van Maanen
Van Maanen is directeur van de Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug. Hij vertelt hoe in zijn gemeente beleid is uitgezet om mensen met een beperking aan het werk te krijgen en hoe cliëntenorganisaties en cliëntenraden hierover hebben meegedacht.

Henk Beltman
Beltman is regionaal kennismakelaar binnen het programma Aandacht voor Iedereen. Hij vertelt wat AVI is en op welke wijze AVI medewerkers de belangenbehartiging rond de participatiewet kunnen ondersteunen‰.

Daarna volgt de lunch.

In de middag gaan we met elkaar in gesprek en praktisch aan de slag. In interactieve sessies praten we samen verder over de presentaties van die ochtend.

Aanmelden
Ja, ik kom naar de Participatiedag 2016

Kosten
Deelname, koffie/thee en lunch zijn gratis (reiskosten worden niet vergoed).

Locatie
Buurtplein Batau, Dukatenburg 1, Nieuwegein

Organisatie
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Ieder(in), NPCF en LPGGz in het kader van PG werkt samen arbeid. Meer informatie over dit project kunt u vinden op Monitor Cliëntenperspectief

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dini Zeggelaar, d.zeggelaar@iederin.nl

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over