Op 7 februari organiseerde WieWatWajong het webinar ‘Hoe houd je werken met de Wajong simpel?’. Dit webinar was bedoeld voor Wajongers, ouders, partners en werkgevers. In het webinar kwamen aan de orde een motiverend verhaal van een werkende Wajonger, begrijpelijke uitleg over uitkeringen, toeslagen en eigen bijdragen. En er werden tips gegeven over werken, studeren, en een vaste inkomstenstroom.
decoratief

Terugkijken?

Vanaf vandaag kun je op Youtube het webinar ‘Hoe houd je werken met de Wajong simpel’ terugkijken. In het webinar legt arbeidsdeskundige Leo Beekmans uit over Wajong en arbeidsvermogen, ondersteuning naar en bij werk en de gevolgen van werken voor je Wajong. De video is ondertiteld.

Vraag met Antwoord

Tijdens het webinar konden de deelnemers vragen stellen in de live-chat. Een deel van de vragen is tijdens het webinar beantwoord. De onbeantwoorde vragen zijn aan ons Informatiepunt Wajong voorgelegd. Lees de vragen en antwoorden bij het webinar ‘Hoe houd je werken met de Wajong simpel’.

Zelf ook een vraag?

Heb je zelf nog vragen over werken naast je Wajong-uitkering? Kijk dan of jouw vraag en antwoord al te vinden is via ons Informatiepunt Wajong. Staat je vraag er niet tussen of wil je iets anders weten over de Wajong? Neem dan contact op via wajong@iederin.nl of bel naar 085 – 400 70 22.

Deel dit bericht

Meer nieuws over