Voor een onderzoek in opdracht van het ministerie van SZW, zoekt onderzoeksbureau Panteia alleenstaande ouders van 65 jaar of ouder die mantelzorg verlenen aan een thuiswonend kind dat ouder is dan 21 jaar.

Het ministerie van SZW wil weten of veranderingen in de zwaarte van de mantelzorg (aantal uren per week), in het beschikbaar zijn van aanvullende hulp en in het inkomen/inkomensbronnen van ouders, invloed hebben op de keuze van ouders om thuis mantelzorger te zijn van hun kind of niet.

Deelname aan onderzoek

U kunt op drie manieren uw medewerking verlenen aan het onderzoek:

  1. Deelname aan een zogenaamde focusgroep op 28 januari van 18:30 tot 21:00u in Zoetermeer
  2. Deelname aan een interview op een datum en tijdstip naar keuze
  3. Deelname aan een schriftelijke enquète

Voor deelname aan de focusgroep of het interview krijgt u een gecombineerde onkosten- en reiskostenvergoeding van, €45.-.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan één of meer van de onderzoeksonderdelen, dan kunt u een email sturen met uw naam, telefoonnummer en het onderdeel waarvoor u beschikbaar bent naar: onderzoek@panteia.nl.

Voor deelname aan de focusgroep verzoeken we u uw deelname uiterlijk woensdag 22 januari aan Panteai door te geven. Voor deelname aan de overige onderdelen geldt deze tijdstermijn niet.

Ga naar home

Deel dit bericht

Meer nieuws over