Voor een uitdagende en gecombineerde functie is Ieder(in) per direct op zoek naar een medewerker Frontoffice; Meldpunt Ieder(in) voor 32 uur per week (m/v).

Dit najaar start de gezamenlijke frontoffice van Ieder(in), Landelijk Platform GGz en Patiënten federatie NPCF. Deze samenwerking, onder de naam, PG Werkt Samen‚, wil cliënten een krachtige stem geven door het verzamelen van cliëntervaringen en het geven van informatie en advies. De frontoffice vormt een aanvulling op de eigen informatie- en adviespunten, waaronder het Meldpunt Ieder(in).

Wat doet de frontoffice

De gezamenlijke frontoffice is telefonisch en per e-mail bereikbaar voor alle burgers, met of zonder een beperking of ziekte. Zij kunnen bij de frontoffice terecht voor vragen en meldingen over de gezondheidszorg en (on)mogelijkheden om mee te kunnen doen op levensterreinen zoals werk, wonen en vervoer. In de frontoffice worden algemene vragen en meldingen door de medewerker(s) beantwoord. Specifieke vragen worden ter beantwoording doorgestuurd naar de betreffende koepel-, of patiëntenorganisatie, of het – gezamenlijke – Juridisch Steunpunt Regelrecht.

Wat doet het Meldpunt Ieder(in)

Het Meldpunt Ieder(in) is er voor mensen met een chronische ziekte of beperking (of betrokkenen), die knelpunten ondervinden in hun dagelijkse leven en deze willen melden, of daar vragen over hebben. De vragen of meldingen over bijvoorbeeld maatschappelijke participatie (werk en inkomen), zorg en ondersteuning, toegankelijkheid of gelijke behandeling, kunnen van algemene of specifieke – zoals juridische – aard zijn. Het Meldpunt signaleert uit de binnengekomen vragen en meldingen opvallende knelpunten voor de collectieve belangenbehartiging van Ieder(in).

Waar ga je werken

In deze gecombineerde functie werk je afwisselend voor de gezamenlijke frontoffice en het Meldpunt Ieder(in) op twee verschillende locaties in Utrecht.

Wat ga je doen

 • Je beantwoordt vragen van mensen die bellen of mailen.
 • Je beoordeelt of je zelf de vraag kunt beantwoorden met je eigen kennis en/of de kennisbank, of dat je de vraag doorspeelt naar een directe collega, één van de andere koepels, of het Juridisch Steunpunt Regelrecht.
 • Je registreert deze meldingen / vragen zorgvuldig in het registratiesysteem.
 • Je signaleert opvallende vragen / meldingen, trends, of veranderingen in vragen en geeft deze aan de betreffende organisatie door.
 • Je onderhoudt actief je kennis door intern overleg, het aanvullen en onderhouden van de kennisbank, terugkoppeling en overleg met koepelmedewerkers en dergelijke.
 • Je houdt je kennis over ontwikkelingen en wijzigingen op het terrein van de gezondheidszorg en regelingen en voorzieningen op het terrein van maatschappelijke participatie up-to-date.

Wat wij vragen

 • MBO+ werk- en denkniveau en enige jaren relevante werkervaring op sociaaljuridisch gebied.
 • Je hebt kennis van het veld van de gezondheidszorg en/of sociale voorzieningen en/of kennis van de patiënten- en gehandicaptenbeweging.
 • Je beschikt over goede telefonische en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Affiniteit met de doelgroep van Ieder(in) en goed in staat je in te leven in de problematiek van mensen met een ziekte of beperking. Je hebt het vermogen om hier knelpunten te signaleren.
 • Ervaring met ICT systemen is een pre.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en collegiaal.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor maximaal 6 maanden, met kans op verlenging. In onze organisatie is de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening van toepassing. Salariëring zal afhankelijk van opleiding en ervaring plaatsvinden in schaal 6 van deze CAO.

Reageren

Interesse in deze functie? Ieder(in) nodigt vooral kandidaten met een beperking uit om te solliciteren. Stuur vóór 29 september aanstaande je sollicitatiebrief met CV naar personeelszaken@iederin.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jan Jasper Homan, juridisch coördinator (di t/m vrijdag, te bereiken via het algemeen nummer van Ieder(in): 030 720 00 00).

Meer lezen over PG Werkt Samen

Deel dit bericht

Meer nieuws over