“Aan het begin van 2021 is overduidelijk dat wij op alle fronten weer vol aan de bak moeten en gefocust moeten blijven op COVID-19", zegt Illya Soffer in het openingsinterview in ons jaarverslag 2021. En het klopt, ook in het tweede coronajaar hebben we alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat onze achterban bij alle coronamaatregelen niet vergeten zou worden. Maar dat betekende niet dat andere onderwerpen zoals onderwijs, werk, wonen, toegankelijkheid, vervoer, verkiezingen, zorg en ondersteuning in 2021 minder aandacht hebben gekregen.
decoratief

Lees in ons jaarverslag waar we vorig jaar onze schouders onder hebben gezet, welke lobbysuccessen we hebben behaald, maar ook waar we in 2022 onverminderd aandacht aan moeten blijven besteden.

Het jaarverslag laat ook goed zien dat we steeds vaker de samenwerking opzoeken met onze leden en achterban. We trekken samen op in lobbytrajecten, bij het uitvoeren van projecten en bij media-optredens. We ontmoeten elkaar veelvuldig tijdens online bijeenkomsten waar uitwisseling van standpunten en ervaringen iedere keer weer waardevol blijkt te zijn. Of zoals Illya Soffer het in het jaarverslag zelf zegt: “Grote prioriteit blijft de intensieve samenwerking met onze leden, onze netwerkpartners en stakeholders. Want samen zijn we Ieder(in).”

Download hier het Jaarverslag 2021 – Het tweede coronajaar (pdf)

Download hier het Jaarverslag 2021 – Het tweede coronajaar (tekstversie Word)

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over