Op 8 juni organiseerde WieWatWajong het webinar ‘Wajong en Ondernemen’. Dit webinar was bedoeld voor iedereen met een Wajong-uitkering die zelfstandig wil ondernemen of al ondernemer is. In het webinar kwamen allerlei onderwerpen aan bod die belangrijk zijn om te weten als je zelf aan de slag gaat naast je Wajong-uitkering. Neeltje Huvenaars deelde haar kennis rondom het starten met een bedrijf, de voorzieningen waar je recht op hebt en hoe het zit met je financiën.

Terugkijken?

Het webinar is terug te kijken via YouTube. Deze video is ondertiteld.

Vraag met Antwoord

Tijdens het webinar konden de deelnemers vragen stellen in de live-chat. Een deel van de vragen is tijdens het webinar beantwoord. De onbeantwoorde vragen zijn aan ons Informatiepunt Wajong voorgelegd. Bekijk in dit document de antwoorden.

Zelf ook een vraag?

Heb je zelf nog vragen over (starten met) zelfstandig ondernemen naast je Wajong-uitkering? Twee enthousiaste zelfstandig ondernemers in de Wajong hebben een eigen platform via het UWV waar je je vragen kan insturen. Zij bespreken de vragen en antwoorden in hun podcast.

Je kan ook kijken of jouw vraag en antwoord al te vinden is via ons Informatiepunt Wajong. Staat je vraag er niet tussen of heb je een andere vraag over de Wajong? Neem dan contact op via wajong@iederin.nl of bel naar 085 – 400 70 22.

Deel dit bericht

Meer nieuws over