Komt u op voor mensen met een beperking of chronische ziekte? Bent u ook benieuwd hoe anderen dat nu eigenlijk doen? Start dan een gesprek op Klink. Klink is een nieuw platform waar mensen die opkomen voor mensen met een beperking of chronische ziekte in contact kunnen komen met elkaar. Dit is een initiatief van Ieder(in). U kunt op Klink kennis en ervaringen delen zodat iedereen volwaardig mee kan doen in de samenleving.

Praat mee over toegankelijkheid

Op Klink kunnen allerlei onderwerpen aan bod komen. Zo wordt er op dit moment gepraat over de toegankelijkheid van horeca. Maar ook het werk van de belangenbehartiger komt aan bod. Zo vraagt Renate zich af hoe je het werk als belangenbehartiger combineert met je privéleven. Heeft u ook een vraag? Of organiseert u een evenement en wilt u dat onder de aandacht brengen? Start een gesprek of organiseer een evenement.

Meewerken aan het succes van Klink?

Voor de opbouw van Klink zijn er nog pioniers nodig. Een pionier is iemand die zich vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend, in wil zetten voor Klink om te helpen deze community een succes te maken en hiermee de belangenbehartigers hun werk makkelijker te maken. Wilt u meewerken aan het succes van Klink? Geef u op als pionier.

Wat is het doel van Klink?

Uiteindelijk helpt dit platform belangenbehartigers bij hun taak en zullen zij er voor zorgen dat mensen met een beperking of chronische ziekte volledig mee kunnen doen in de samenleving.

Meer informatie is te vinden op: https://www.platformklink.nl/over-platform-klink/

Deel dit bericht

Meer nieuws over