Kom jij op voor mensen met een beperking? En ben jij ook benieuwd hoe anderen dat nu eigenlijk doen? Ieder(in) bouwt aan een nieuw platform voor belangenbehartigers van mensen met een beperking of chronische ziekte: Klink. Dus: sluit je aan, start een gesprek en deel jouw ervaring!

Wat vind je op Klink?

Klink is een on- en offline netwerk waar mensen die opkomen voor mensen met een beperking of chronische ziekte in contact kunnen komen met elkaar. Je kunt er kennis en ervaringen delen zodat iedereen volwaardig mee kan doen. De eerste gesprekken vinden al plaats op Klink. Zo vraagt Andries wat jij uit de troonrede haalt, heeft Harry een gesprek gestart over hoe je het beste kunt lobbyen voor beter vervoer en wordt er gesproken over het toegankelijker maken van de horeca. Naast gesprekken, kun je op Klink ook evenementen vinden en plaatsen, kennis delen en kun je andere organisaties opzoeken op een sociale kaart.

Vragen of opmerkingen?

Klink is in opbouw en we zijn continu bezig met het verbeteren van de website. Heb je vragen of opmerkingen? Meng je dan in het gesprek over Klink!

Een initiatief van Ieder(in)

Klink is gebouwd in samenwerking met ervaringsdeskundigen. Dit platform is een initiatief van Ieder(in).

Deel dit bericht

Meer nieuws over