Overal in het land zijn regiotafels ingesteld om de hervormingen in de langdurige zorg goed te laten verlopen. Het is de bedoeling dat aan deze tafels ook cliënten(organisaties) aanschuiven. Lijkt u dat wat? Of wilt u ervaringen uitwisselen? Kom dan op 12 juni naar de informatiebijeenkomst over de regiotafels die Ieder(in) organiseert.

Aan de regiotafel maken regionale partijen – zoals gemeenten, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, woningcorporaties en cliëntenorganisaties – met elkaar werkafspraken over zorg en wonen in hun regio. Er zijn in totaal 57 regiotafels maar nog lang niet overal zijn cliënten goed vertegenwoordigd.

Toch is er weldegelijk belangstelling. Op het artikel in onze vorige nieuwsbrief over dit onderwerp hebben 27 mensen gereageerd. Al die mensen hebben een persoonlijk antwoord gekregen met informatie over de situatie in hun eigen regio.

Laat u bijpraten

Als vervolg hierop organiseert Ieder(in) op 12 juni voor haar lidorganisaties een bijeenkomst om u bij te praten over de regiotafels. Een aantal cliënten- en patiëntenorganisaties zullen u vertellen over hun ervaringen met de regiotafels. Ook zullen er enkele regiosecretarissen aanwezig zijn. Met elkaar kunnen we verkennen of deelname relevant is voor u of uw organisatie.

Wilt u zich aanmelden? Stuur een mail aan a.terhaar@iederin.nl.

Wilt u alvast meer weten over de regiotafels en de huidige stand van zaken? Download hieronder de extra informatie.

Downloads:

679_150408-regiotafels.docx – docx (26 KB)
680_150408-regiotafels.pdf – PDF (85 KB)

Deel dit bericht

Meer nieuws over