Politiek Oss zet streep door verhoging reistijd leerlingenvervoer., Ellende in leerlingenvervoer. , Maatwerk blijft mogelijk bij leerlingenvervoer. Dit zijn recente nieuwskoppen uit lokale kranten. Ze wekken de indruk dat het leerlingenvervoer niet overal op orde is. Ieder(in) wil graag een compleet en actueel beeld en start daarom een onderzoek onder ouders. Hoe gaat het met het leerlingenvervoer?

Leerlingenvervoer is voor veel kinderen een belangrijke voorwaarde om onderwijs te kunnen volgen. De gemeente moet vervoer van huis naar school regelen als de meest passende onderwijsplek voor een kind verder ligt dan ongeveer 6 km of als een kind door een beperking niet zelfstandig naar school kan.

Wat zijn de ervaringen van ouders met het leerlingenvervoer? Hoe tevreden zijn ouders en leerlingen? Waar loopt het goed? Waar gaat het mis? Zorgt het leerlingenvervoer er voor dat kinderen echt naar de meest passende onderwijsplek kunnen?

Deel uw ervaringen

Maakt uw kind gebruik van het leerlingenvervoer of lukt het niet om voor uw kind leerlingenvervoer geregeld te krijgen? Laat ons weten wat uw ervaringen zijn. Met de uitkomsten van de enquète kunnen we de politiek en de uitvoerders van het leerlingenvervoer laten weten of, en zo ja welke verbeteringen nodig zijn.

Ga hier naar de enquète Leerlingenvervoer: veel ellende of prima maatwerk?

Deel dit bericht

Meer nieuws over