MIND, Ieder(in), de Patiëntenfederatie en PGOsupport nodigen je van harte uit om samen het nieuwe jaar te starten, met onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst op 31 januari 2022. Dit jaar staan de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 centraal.

Wat kun je verwachten?

Ook dit jaar vindt de netwerkbijeenkomst geheel online plaats, op maandag 31 januari 2022 van 13.30 tot 15.45 uur. De bijeenkomst bestaat uit één centraal programma in drie delen. Met veel afwisseling, beweging en interessante sprekers. Tijdens een aantal interactieve momenten kan ook jij jouw vragen en ervaringen delen.

Op het programma

Samen met uiteenlopende sprekers en de aanwezigen bespreken we de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal om lokaal invloed uit te oefenen op je lokale politiek? In de aanloop naar de verkiezingen, tijdens de verkiezingen en de periode erna?

We bespreken dit aan de hand van drie thema’s:

  1. Lokale preventie; wat betekent dit, hoe werkt het en waarom zijn er zo veel misverstanden over het begrip ‘preventie’?
  2. Lokale (financiële) schaarste; wat dat betekent dat voor lokale belangenbehartiging? En hoe kun je als belangenbehartigers meebewegen met de financiële krapte, zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen?
  3. Goede voorbeelden van lokale invloed op de politiek

Aanmelden kan nu!

Je kunt je nog t/m vrijdag 28 januari aanmelden aan via Koepelbijeenkomst.nl
Je kunt desgewenst aangeven of je ondersteuning nodig hebt bij het bijwonen van deze online bijeenkomst.

Mocht je iemand weten, binnen je organisatie of vanuit jouw lokale politiek, voor wie deze bijeenkomst ook interessant is?
Stuur dan vooral dit bericht aan hen door.

Heb je nog vragen dan kun je die mailen naar post@iederin.nl

Deel dit bericht