Heb jij een uitgesproken mening over het UWV? En heb je een Ziektewetuitkering, WW, WIA, Wajong-uitkering of ben je ouder van een kind met een Wajong-uitkering? En wil je invloed uitoefenen op de kwaliteit van de dienstverlening van het UWV? Meld je dan aan voor een van de cliÌÇntenraden van het UWV!

In de cliÌÇntenraad kun je opkomen voor de belangen van mensen met een beperking of chronische ziekte. Je weet als geen ander wat het UWV beter moet doen voor mensen met een beperking. Daarom zoekt Ieder(in) mensen die lid willen worden van een cliÌÇntenraad van het UWV.

Het lidmaatschap van de cliÌÇntenraad
Gemiddeld ben je een dag per week voor de raad actief. Denk hierbij aan het voorbereiden van bijeenkomsten, het bijwonen van een aantal vergaderingen per jaar en natuurlijk reistijd. Ook kun je trainingen volgen en vaardigheden ontwikkelen, zoals spreken in het openbaar. Onkosten die je voor de cliÌÇntenraad maakt, krijg je via het UWV vergoed.

Op dit moment zijn we op zoek naar mensen voor de volgende raden:

  • Amsterdam / Groot Amsterdam
  • Breda / West-Brabant & Zeeland
  • Eindhoven / Midden en Oost Brabant
  • Rotterdam / Rijnmond
  • Utrecht / Utrecht & Flevoland

Wie kan lid worden van de raad?
Als je lid wilt worden van Ì©Ì©n van de bovenstaande raden, moet je in de desbetreffende regio wonen, aangesloten zijn of je aan willen sluiten bij een lidorganisatie van Ieder(in), tussen de 18 en 70 jaar oud zijn en als werkzoekende ingeschreven staan bij het UWV of een uitkering ontvangen van het UWV. Als het om een verstandelijke beperking gaat, kan ook een ouder of vertegenwoordiger zich aanmelden.

De deadline voor aanmelding is 1 juli 2017.

Wil je namens Ieder(in) actief worden voor Ì©Ì©n van deze cliÌÇntenraden, stuur dan je CV en motivatiebrief per e-mail naar Joris Barendrecht: j.barendrecht@iederin.nl. Voor vragen kun je Joris telefonisch bereiken op 030 – 720 00 23. Kijk voor meer informatie op: www.clientenraad-uwv.nl.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over