Denk, praat en doe mee! Neem samen met Ieder(in) een kijkje in de toekomst. In 2041 zijn we 25 jaar op weg naar de uitvoering van het VN-verdrag Handicap. Wat is dan de situatie van mensen met een beperking en wat betekent dat voor leden, netwerkpartners en Ieder(in)? Hoe ver zijn we met de inclusieve samenleving waarin iedereen kan meedoen? Wat is er nodig om de naleving van het VN Verdrag Handicap te bereiken? Dit bespreken we graag met u tijdens bijeenkomsten in het land.

Toekomstvisie niet zonder leden, netwerkpartners en ervaringsdeskundigen

Ieder(in) werkt aan een toekomstvisie die ons helpt het werk samen met de leden voor de komende jaren vorm te geven. De toekomstvisie gaat over heel concrete zaken, slimme voorspellingen en bruikbare conclusies. Deze toekomstvisie kunnen we natuurlijk niet opstellen zonder inbreng van jullie.

2041

Waarom verkenning Ieder(in) 2041? Het jaar 2041 is ver weg genoeg om vrijelijk te kunnen denken. We praten niet over oplossingen voor de huidige problemen. 2041 is dichtbij genoeg om niet te vervallen in luchtfietsen. Het gaat niet om idealen, maar om een reëel verwachte situatie.

Bijeenkomsten

In oktober en november organiseert Ieder(in) 5 bijeenkomsten in het land om met ons mee te praten, mee te denken en mee te doen. De input die wij hiermee verzamelen wordt gebruikt voor een advies aan het Ieder(in)-bestuur en vormt de basis voor het toekomstig beleid van Ieder(in).

Meld je aan

Dus laat je stem horen en meld je aan via deze link

Het aantal deelnemers is per bijeenkomst maximaal 20. De bijeenkomsten vinden plaats van 19.00 uur tot 21.30 uur. Zie hieronder voor de data en plaatsen bij u in de buurt. De precieze locatie wordt nog bekendgemaakt.

Almere – 10 oktober
Breda – 22 oktober
Eindhoven – 29 oktober
Zwolle – 31 oktober
Arnhem – 5 november

Deel dit bericht

Meer nieuws over