Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
nieuws

10 januari 2019

Geef uw mening over betere samenwerking onderwijs, zorg en jeugd

Ieder(in) en Ouders & Onderwijs willen graag met ouders en jongeren in gesprek over een betere aansluiting tussen onderwijs, zorg en jeugd. Daarvoor organiseren ze op vrijdag 8 februari een webinar.

Landelijk nieuws

24 jan 2019

Voor het programmateam Leren en Werken zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierige Projectmedewerker Jongerennetwerk, voor 15-20 uur per week.

24 jan 2019

Voor het programmateam Leren en Werken zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierige Projectmedewerker Onderzoek en Lobby inclusieve arbeidsmarkt , voor 15-20 uur per week.

Lokaal nieuws

Iemand die loopt met een looprek
11 jan 2019

Hulpmiddelen zijn voor mensen met een ziekte of beperking essentieel om zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen. Gemeenten verstrekken veel van deze voorzieningen onder de Wmo en maken hiervoor afspraken met leveranciers. In het verleden ging hierbij het nodige mis. De nieuwe Handreiking inkoop hulpmiddelen moet hierin verbetering brengen.

Geldflappen
03 jan 2019

Vanaf 1 januari 2019 verandert de eigen bijdrage voor de gemeentelijke hulp, zorg en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Dat betekent een eigen bijdrage van maximaal € 17,50 per 4 weken. Ieder(in) krijgt veel vragen over het Wmo-abonnementstarief, daarom zetten we de meest gestelde vragen op een rij.