Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
mannen in dagbesteding

07 juni 2017

Problemen jeugdhulp ’acuut en blijvend’

De problemen in de jeugdhulp dreigen blijvend te worden. Wachttijden lopen op en (specialistische) jeugdhulp via gemeenten is niet tijdig beschikbaar en vaak niet deskundig genoeg.

Landelijk nieuws

Oude vrouw maakt met rollator een ommetje
21 jun 2017

Mensen met een beperking moeten in hun dagelijks leven altijd op een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van hun woon- of werkomgeving kunnen rekenen. Dat schrijft Ieder(in) in een brief aan de Tweede Kamer.

Twee heren werkzaam in bakkerszaak
13 jun 2017

Werken met een beperking of chronische ziekte, hoe staat het ervoor? De meldactie ‘Werk: stand van zaken medio 2017’ moet antwoord geven op die vraag. Ieder(in), Patiëntenfederatie Nederland e nMIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid organiseren de meldactie. De resultaten leggen zij voor aan de politiek en werkgevers.

Lokaal nieuws

19 jun 2017

‘Waar moet ik het zoeken in hulpverleningsland?’ Dat is de titel van een overzichtelijk brochure voor mensen die hulp en ondersteuning zoeken in Friesland.

Rob Wagemans
08 jun 2017

'Als we aan de bel trekken, neemt het UWV dat heel serieus', zegt Rob Wagemans, voorzitter van de UWV-cliëntenraad Den Haag-Leiden. We zijn niet ván het UWV, maar we zijn er namens de cliënten. We staan naast de organisatie, kijken mee in de keuken en laten het weten als iets niet goed gaat.