Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
mannen in dagbesteding

12 april 2017

Staat van het Onderwijs: nog geen feestje

Samenwerkingsverbanden van scholen slagen er nog niet goed in om passend onderwijs te bieden. Te veel leerlingen blijven daardoor nog aangewezen op speciaal onderwijs. Dit blijkt uit ‘De Staat van het Onderwijs’, het jaarlijkse rapport van de Onderwijsinspectie.

Landelijk nieuws

25 apr 2017

Ben je scholier met een beperking? Of ben je ouder van een schoolgaand kind met een beperking? Dan kun je je nu aanmelden voor een diepte-interview in jouw regio!

Jongeman in rolstoel thuiszittend
24 apr 2017

Op 12 mei organiseren Ouders & Onderwijs en Ieder(in) samen een informatiebijeenkomst in het kader van de week van de thuiszitters.

Lokaal nieuws

Iemand die ander helpt achter de computer
24 apr 2017

De vernieuwing van het sociaal domein gaat te langzaam. VWS, gemeentekoepel VNG en NDSD willen samen met gemeenten en de koepels van zorgaanbieders daadkrachtiger lessen trekken uit de praktijk. Ieder(in) doet ook mee.

Mensen die over straat lopen
18 apr 2017

Eind maart heeft staatssecretaris Van Rijn het Plan van Aanpak voor de uitvoering van het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een handicap of chronische ziekte gepresenteerd. In het plan staat wat de Rijksoverheid, gemeenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties de komende jaren gaan doen om Nederland toegankelijk te maken.