Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

02 nov 2015

Ieder(in) zoekt vertegenwoordigers voor UWV cliëntenraden

Bent u lid van een patiëntenvereniging die lid is van Ieder(in) en krijgt u een uitkering van UWV of staat u als werkzoekende ingeschreven bij UWV Werkbedrijf? En vindt u ook dat zaken voor mensen met een beperking of een chronische ziekte beter geregeld kunnen worden? Meld u bij Ieder(in) als cliëntvertegenwoordiger.

Als cliëntenraadslid heeft u invloed op de kwaliteit van de dienstverlening van UWV. Een aantal keer per jaar bespreekt u in de cliëntenraad hoe de dienstverlening van het UWV kan worden verbeterd. Het lidmaatschap voor de cliëntenraad kost u geen geld en onkosten krijgt u via het UWV vergoed.

Werk en ontwikkeling
Raadswerk neemt tijd in beslag. U bent hier gemiddeld één dag per week mee bezig. Uw werk bestaat voornamelijk uit het voorbereiden van bijeenkomsten (inlezen, oriëntatie), vergaderen en reizen. Ook volgt u trainingen en ontwikkelt u vaardigheden zoals spreken in het openbaar en vergaderen.

Vacatures Ieder(in)
Er zijn op dit moment meedere zetels beschikbaar. Wilt u namens Ieder(in) lid worden van een cliëntenraad, stuur dan uw CV en een korte motivatie naar:

Ieder(in)
t.a.v. Machteld Goldhoorn
per email: m.goldhoorn@iederin.nl
per post: Postbus 169, 3500 AD Utrecht.

Meer weten?
Heeft u eerst nog vragen, neem dan contact op met Machteld Goldhoorn, manager leden- en verenigingszaken, telefoon 030 - 720 00 00.

Uitgebreide informatie over de UWV cliëntenraad leest u hier
 

Meer Nieuws voor leden (u gaat naar Leden)
Terug naar Home