Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

18 mei 2017

Ieder(in) zoekt een beleidsmedewerker Zorg en Ondersteuning

Ieder(in) is actief op de thema’s Zorg en Ondersteuning, Wonen en Leven, en Leren en Werken. Het werk wordt gedaan binnen programmateams met daarin beleidsmedewerkers, juridische medewerkers en communicatieadviseurs.
Via lobby, pleitbezorging en het ondersteunen van lokale belangbehartigers werken zij hard om de positie van mensen met een beperking of chronische ziekte te verbeteren. Het werk in de programmateams is uitdagend, actueel en maatschappelijk van groot belang. Wil jij je daar voor inzetten?

Voor het programmateam Zorg & Ondersteuning zoekt Ieder(in) per direct - voor de duur van een jaar - een enthousiaste en betrokken:


Beleidsmedewerker (m/v)
voor 32 uur per week


Wat ga je doen?

 • Je werkt mee aan de uitvoering van de speerpunten van programmateam Zorg en Ondersteuning via strategische lobby en belangenbehartiging.
 • Je vertegenwoordigt Ieder(in) in verschillende overleggen met onder meer collega-organisaties, lidverenigingen, ministeries, politici en zorgaanbieders.
 • Je volgt actuele (beleids)ontwikkelingen, ziet kansen en vertaalt die naar trefzekere acties.

Wat vragen wij? 

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;
 • Aantoonbare ervaring met lobby en/of belangenbehartiging, zowel op landelijk, regionaal en lokaal niveau;
 • Je bent snel inzetbaar op het beleidsterrein Zorg en Ondersteuning; 
 • Bij voorkeur recente beleidservaring met de Wmo2015 en de Jeugdwet alsook  de organisatie van de zorg en de ondersteuning die daaruit voortvloeit.
 • Kennis van de Wlz en de Zvw wordt op prijs gesteld;
 • Je bent in staat om een probleem/issue te vertalen in een strategische aanpak die past binnen het beleid en de positionering van Ieder(in).
 • Je bent flexibel en je werkt graag samen;
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat wij bieden? 
Het werk is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer. We bieden veel ruimte voor individuele ontwikkeling. 
Ieder(in) volgt de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Inschaling vindt plaats in schaal 10 en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het pensioen is ondergebracht bij PFZW. Het betreft vooralsnog een functie voor een jaar.

Reageren:
Interesse in deze functie? Stuur dan voor 31 mei 2017 je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacaturenummer 2017-06. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Aartjan ter Haar, beleidsmedewerker, telefoon 06 1587 0971.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.