Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

20 dec 2018

Lokale belangenbehartiger, wat heb je nodig?

luisterend oor

Echt invloed uitoefenen op de verbetering van de positie van mensen met een beperking is sinds een aantal jaren vooral een lokale kwestie. De rol van de gemeente is essentieel. En daarmee ook de rol van de lokale belangenbehartiger. Wat heb jij als lokale belangenbehartiger nodig om de stem van mensen met een beperking lokaal goed te laten horen? Laat het ons weten.

Sinds de ratificatie van het VN-verdrag Handicap en de decentralisatie is het steeds belangrijker geworden om lokaal en regionaal écht invloed uit te oefenen op de verbetering van de positie van patiënten en mensen met een beperking. 

De kwaliteit van leven van mensen met een beperking echt verbeteren. Zelfstandig leven waarborgen voor iedereen. Net als jij vinden wij dit van het grootste belang. Lukt je dat voldoende? Wat heb je daarvoor nodig? 

PGO Support en Ieder(in) willen in kaart brengen waar en hoe regionale belangenbehartigers actief zijn en welke vragen en uitdagingen er liggen op regionaal en lokaal niveau. Ook willen we graag weten hoe we jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. 

Laat ons weten wat je nodig hebt. Vul onze vragenlijst in. Het kost ongeveer 10 tot 15 minuten. Invullen kan t/m 15 januari 2019.

Als je vragen hebt over deze enquête of over heel andere onderwerpen naar aanleiding van dit bericht, stel ze gerust. Dat kan bij: 

  • Anke Groenen (a.groenen@pgosupport.nl, 06-40637099), 
  • Monique Schers (m.schers@pgosupport.nl, 06-40625254) en 
  • Aartjan ter Haar (a.terhaar@iederin.nl, 06-15870971) 

Ga hier naar de vragenlijst