Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder

07 feb 2019

Pioniers gezocht voor Klink

Vuisten in de lucht

Vind jij het leuk om actief mee te werken aan de groei van Klink? Geef je dan nu op als pionier. Klink is een community voor iedereen die opkomt voor mensen met een beperking. De opbouw van Klink is in volle gang en daar hebben wij jou heel erg hard bij nodig! Daarom zijn we nu op zoek naar pioniers, oftewel mensen die actief willen helpen met het laten groeien van de community op Klink.

Wat is een pionier?
Een pionier is iemand die zich vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend in wil zetten voor Klink om te helpen deze community een succes te maken en hiermee de belangenbehartigers hun werk makkelijker te maken. Als pionier vergroot je ook je eigen netwerk en kun je deelnemen aan bijeenkomsten waar je veel kunt leren. Jouw bijdrage moet iets zijn wat je weinig moeite en tijd kost, maar wat jou en ons kan helpen op Klink. Als je bijvoorbeeld al regelmatig schrijft, dan kun je met ons afspreken om eens per maand een stukje te schrijven voor Klink. Tijdens onze kennismaking besteden we hier aandacht aan en helpen we je hiermee.

Geef je op
Doe jij mee? Geef je op via klink@iederin.nl. 

Wat is Klink?
Klink is een community platform voor iedereen die opkomt voor mensen met een beperking. Zij kunnen kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen. Uiteindelijk helpt dit platform belangenbehartigers bij hun taak en zullen zij er voor zorgen dat mensen met een beperking of chronische ziekte volledig mee kunnen doen in de samenleving.