Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
nieuws

16 april 2019

Indiceren op ’resultaat’: minder rechten, minder hulp

Gemeenten hoeven als het aan minister De Jonge (VWS) ligt in de toekomst geen urenindicaties meer af te geven voor hulp en ondersteuning uit de Wmo. Hij komt met een wetswijziging om ‘resultaatgericht indiceren’ toe te staan. Cliënten- en patiëntenorganisaties wijzen dit plan af.

Landelijk nieuws

Leden van de 112-Alliantie tonen trots hun position paper. Zittend op voorste rij: een mevrouw in een rolstoel, een meneer met een geleidehond, een meneer die het position paper toont. Daarachter staan twee vrouwen en drie mannen. De drie middelste personen gebaren 1 – 1 – 2.
18 apr 2019

In Nederland is 112 onvoldoende toegankelijk voor mensen met een beperking. Maar ook mensen met een beperking moeten 112 kunnen bereiken. Daarom heeft de 112 Alliantie een position paper gemaakt waarin knelpunten en oplossingen staan. De Alliantie bood dit paper gisteren aan aan vertegenwoordigers van het ministerie van Justitie en Veiligheid en de politie.

18 apr 2019

Voor het programmateam Leren & Werken zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierige beleidsmedewerker voor 20 uur per week.

Lokaal nieuws

Logo Platform Gehandicapten Westland
01 apr 2019

Ieder(in) feliciteert Platform Gehandicapten Westland met het winnen van de Vrijwilligersprijs 2018. De jury roemt het bestuur van Platform Gehandicapten Westland, en in het bijzonder voorzitter Annemiek Koremans, om haar tomeloze, enthousiaste en veelzijdige inzet.

Foto Illya Soffer
14 feb 2019

Illya Soffer, directeur van Ieder(in), bezocht vorig jaar met een aantal zorgbestuurders onze Zuiderburen om kennis te maken met het zorgsysteem aldaar. Vlaanderen heeft één toegang tot zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking, genaamd: het breed onthaal.