Woon jij (in de buurt van) Vlissingen en wil jij meer weten over het VN-verdrag handicap? Geef je dan op voor de bijeenkomst 'Onbeperkt meedoen' op maandagavond 24 september. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de provinciale Chronisch zieken- en Gehandicaptenorganisatie Zeeland. Je kunt je aanmelden via info@pcgzeeland.nl.

Na een inleiding over het VN-verdrag bespreken we het programma ‚ Onbeperkt meedoen‚ dat minister Hugo de Jonge van VWS in juni naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Zowel wethouder Albert Vader van de gemeente Vlissingen als wethouder André van der Reest van de gemeente Goes geven hun visie op de uitvoering van het VN Verdrag en hoe je haar lokaal mee aan de slag kan.

Alle Platforms van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, organisaties van chronisch zieken, colleges van B&W en de raadsleden van de Zeeuwse gemeenten zijn uitgenodigd. Daarnaast is iedereen die wil meedenken over het realiseren van een inclusieve samenleving in de provincie Zeeland van harte welkom.

Bekijk ook de nieuwsbrief van de Provinciale Chronisch zieken- en Gehandicaptenorganisatie Zeeland met daarin de uitnodiging.

Lees meer nieuws over het VN-verdrag

Deel dit bericht

Meer nieuws over