Ben jij tussen de 19 en 23 jaar en heb je een beperking of chronische aandoening? Dan is onderzoeksbureau Panteia benieuwd naar jouw ervaringen met het vinden en het behouden van werk. Deel je ervaringen en help de ondersteuning aan jongeren met een arbeidsbeperking te verbeteren.

Het interview duurt ongeveer 1 uur en vindt plaats op een plek die voor jou handig is. Heb je interesse, meld je dan snel aan bij Rosanne Oomkens door een mail te sturen naar r.oomkens@panteia.nl of door te appen naar 06-52642820. Als blijk van dank krijgen deelnemers een bon ter waarde van 15 euro.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

SEO en Panteia ontvangen subsidie van Instituut Gak om onderzoek te doen naar de ondersteuning die jongeren met een arbeidsbeperking krijgen om aan het werk te komen en te blijven. Het doel van het onderzoek is onder andere om te laten zien hoe gemeenten jongeren met een arbeidsbeperking het beste kunnen ondersteunen.

De uitkomsten van de interviews worden, samen met andere onderzoeksresultaten, verwerkt in een rapport. Dat rapport helpt beleidsmakers om het beleid beter te laten aansluiten op de behoeften van jongeren met een arbeidsbeperking.

Deel dit bericht

Meer nieuws over