Op 27 januari 2022 is Platform Klink uit de lucht gehaald. Klink was een community van mensen en organisaties die opkomen voor de belangen van mensen met een beperking of chronische ziekte. Doel van Klink was het delen van kennis en ervaringen. Helaas is Klink online niet goed tot ontwikkeling gekomen. Met name het gespreksdeel bleef achter bij de verwachtingen. Gesprekken tussen belangenbehartigers bleven vooral plaatsvinden op de sociale media-kanalen en tijdens online en offline-bijeenkomsten. Ieder(in) heeft daarom besloten het online platform uit de lucht te halen.

Het netwerk blijft actief

Maar niet alles van Klink gaat verdwijnen. We blijven verder bouwen aan het actieve netwerk van mensen en organisaties die zich inzetten voor mensen met een beperking. Het uitwisselen van kennis en ervaring blijven we organiseren, zowel online als offline.

Meedoen? Laat je emailadres achter

Kortom, samenwerken en ervaringen en kennis uitwisselen, blijven we doen. Bijvoorbeeld tijdens online en offline bijeenkomsten en via onze social media-kanalen. Wil je op de hoogte gehouden worden en betrokken blijven? Laat dan je naam en emailadres achter.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van activiteiten en ontwikkelingen binnen het netwerk van Ieder(in)

Heb je vragen naar aanleiding van deze e-mail. Laat het ons weten. Mail naar Marije Hagendoorn, m.hagendoorn@iederin.nl