1,1 Miljoen Nederlanders hebben artrose of poly-artrose. Artrose komt voor bij jong en oud en gaat vaak gepaard met pijn en beperkingen in het bewegen. De Poly-Artrose Lotgenoten Vereniging (de P-AL)geeft voorlichting en brengt mensen met artrose bij elkaar om tips en ervaringen met elkaar uit te wisselen. De vereniging viert 4 september haar 20 jarig jubileum.

Misverstanden over artrose

Er bestaan nogal wat misverstanden over artrose. Zo wordt vaak ten onrechte gedacht dat artrose ontstaat door slijtage is of dat het een ouderdomsziekte is, dat het te genezen is en dat weinig bewegen van de gewrichten waar je last van hebt zou helpen. Allemaal niet waar. Op de homepage van de website van de P-AL lees je meer over deze misverstanden.

Activiteiten van de Poly-Artrose Lotgenoten Vereniging

De P-AL organiseert contactdagen, geeft het P-AL Magazine uit, deelt ervaringsverhalen en geeft voorlichting.

Lid worden

Zoek je informatie over poly-artrose? Wil je in contact komen met andere mensen die net als jij artrose hebben? Misschien is een lidmaatschap interessant. Aanmelden als lid kan via de website van de P-AL

Poly-Artrose Lotgenoten Vereniging is lid van Ieder(in). Belangenorganisaties en patiëntenverenigingen kunnen lid worden van Ieder(in). Ook lid worden van Ieder(in)?

Deel dit bericht

Ook lid worden van Ieder(in)?

Meer nieuws over