Op donderdag 18 februari organiseert Ieder(in) het webinar Belastingvoordeel en zorgkosten. Tijdens het webinar geven we tips aan medewerkers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties en belastingadviseurs over de aftrek van specifieke zorgkosten in verband met ziekte of beperking. Ook gaan we in op vragen die vaak over deze regeling gesteld worden. 

Voor wie?

Het webinar is voor:

  • Juridisch- of helpdeskmedewerkers van PG organisaties
  • Beleids- of communicatiemedewerkers van PG organisaties
  • Belastingadviseurs
  • Raadsleden (sociale zaken)

Het webinar wordt verzorgd door Kees Dijkman (van Kees Dijkman Communicatie) en Marijke Hempenius (programmamanager Ieder(in)).

Aanmelden en vooraf vragen stellen

Het webinar is op 18 februari  van 19.00 uur – 20.30 uur. Wil je meedoen en heb je nu al een of meerdere vragen? Meld je hier aan en laat vooraf je vragen aan ons weten.

Actuele informatie op website Meerkosten.nl

Vanaf medio februari zal alle informatie op de site meerkosten.nl geactualiseerd zijn. Deze informatie kan behulpzaam zijn bij de aangifte over 2020.

Voorkomen dat mensen geld laten liggen

Met goede voorlichting willen wij meer bekendheid geven aan de mogelijkheden voor fiscale teruggave van meerkosten in verband met ziekte of beperking. Hiermee hopen we te voorkomen dat mensen onnodig geld laten liggen.

Deel dit bericht

Meer nieuws over