Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Kom dan op woensdag 14 november naar het DenkAndersDebat in Tilburg. Het debat vóór en dóór jongeren met een beperking.

Waar: Hall of Fame in Tilburg
Wanneer: woensdag 14 november

Tijd: 17.00 tot ca. 19.30 uur

Deel jouw ervaring

Het opbouwen van een zelfstandig leven gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet als je een beperking of chronische ziekte hebt. Waar loop jij tegen aan op het gebied van opleiding, werk, persoonlijke ontwikkeling, het zoeken naar woonruimte of het organiseren van begeleiding? Wat moet er echt anders? Deel jouw ervaring tijdens het DenkAndersDebat 2018!

Zoeken naar oplossingen

We dagen vertegenwoordigers van scholen, woningbouwverenigingen of gemeenten uit, om samen met jou te zoeken naar oplossingen. Het resultaat is dat je borrelend van energie en met een rugzak vol ideeën naar huis gaat! Wij zorgen voor een hapje en een drankje en leuk intermezzo.

Meld je aan

Zet 14 november alvast in je agenda en meld je aan. Dan krijg je binnenkort de officiële uitnodiging met het programma.

Meehelpen?

Ieder(in), Jongerenpunt Midden-Brabant en HoezoAnders werken samen met jongeren met een beperking of chronische ziekte het programma uit. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Stuur dan een mail naar g.boezaard@iederin.nl.

Deel dit bericht

Meer nieuws over