Op woensdag 20 juni organiseren de VNG, Ieder(in), de Koepel Adviesraden Sociaal Domein en Movisie de slotconferentie koplopers onafhankelijke cliëntondersteuning. Op deze conferentie doe je de laatste kennis op over ontwikkelingen rondom cliëntondersteuning, delen we goede voorbeelden en laten we natuurlijk zien wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan in het kader van het Koploperproject onafhankelijke cliëntondersteuning!

Op de conferentie zullen de veertien koplopergemeenten cliëntondersteuning je bijpraten over goede voorbeelden, innovatieve ontwikkelingen en complexe vraagstukken binnen cliëntondersteuning. Tijdens deze dag kun je presentaties bijwonen, meedoen in workshops en de informatiemarkt bezoeken.

Graag roepen wij iedereen die iets met cliëntondersteuning te maken heeft op om deze conferentie bij te wonen. Wij streven ernaar dat zowel cliëntenvertegenwoordigers, professionals, gemeenten en onderzoekers goed vertegenwoordigd zijn. Lijkt deze conferentie jou interessant? Noteer dan woensdag 20 juni in je agenda!

Programma

Op het programma staan onder andere presentatie van mantelzorger Annette Stekelenburg, verschillende ervaringsdeskundigen op het gebied van cliëntondersteuning en een panelgesprek tussen Koplopergemeenten en Movisie over de opbrengsten van het Koplopersproject.

In de middag zijn er twee workshopsrondes. Je kunt kiezen uit twintig workshops, waarbij aandacht is voor bijvoorbeeld klantreizen, persona’s, de samenwerking tussen sociale wijkteams en onafhankelijke cliëntondersteuners, formele & informele cliëntondersteuning en het vormgeven van breed gedragen cliëntondersteuning.
Meer informatie over het programma volgt snel.

Praktische informatie

Tijd: 09:00 tot 17:00 uur
Locatie: NBC congrescentrum Nieuwegein
Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bij aanmelding houden wij een plaats voor u vrij, echter bij afwezigheid zonder afmelden brengen wij ‚€25,- administratiekosten (ex BTW) in rekening.

Deel dit bericht

Meer nieuws over