Meldpunt Ieder(in) – 085 – 400 70 22

Stuit je op problemen bij het aanvragen van voorzieningen voor thuis, op school of op het werk? Of heb je andere problemen die te maken hebben met je beperking? Geef het als signaal door aan het meldpunt van Ieder(in). Wij gebruiken de signalen voor onze lobby.

Bereikbaarheid Meldpunt

Dinsdag, woensdag en donderdag: 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur
Maandag en vrijdag gesloten.

Telefoonnummer: 085 – 400 70 22.

Je kunt het meldpunt ook mailen: meldpunt@iederin.nl


Signalen corona-maatregelen

Ook tijdens de corona-crisis blijft Ieder(in) zo goed mogelijk aandacht vragen voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Om dat goed te kunnen doen, is het belangrijk dat we zicht krijgen op de gevolgen van de corona-maatregelen. Laat het ons daarom weten als je door de maatregelen in grote problemen komt of als mensen uit jouw achterban in de knel komen. De signalen nemen we mee in de corona-crisisoverleggen met de verschillende ministeries en maatschappelijke instanties.

De medewerkers van ons meldpunt kunnen je niet actief ondersteunen bij het vinden van een individuele oplossing. Wel helpen ze je verder op weg met informatie of een goede doorverwijzing.

Informatiepunt Wajong

Op 1 januari 2021 wordt de vereenvoudiging van de Wajong doorgevoerd. Om mensen goed te informeren over de veranderende Wajong voert Ieder(in) in opdracht van het ministerie van SZW het Informatiepunt Wajong uit. Heb je vragen over de Wajong? Neem contact op met het Informatiepunt Wajong. Contact opnemen kan per telefoon via het Meldpunt van Ieder(in) (telefoonnummer en openingstijden zie hierboven) of via e-mail wajong@iederin.nl.

Juiste Loket

Voel je je ‘van het kastje naar de muur’ gestuurd? Het Juiste Loket helpt mensen verder die niet weten waar zij voor zorg of ondersteuning naar toe moeten en hier vragen over hebben. Bel naar 030 – 789 78 78 (maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur) of mail naar meldpunt@juisteloket.nl


Medewerkers van Ieder(in)

Heb je een vraag aan een van onze medewerkers?  Bel naar 030 – 720 00 00  of stuur een e-mail.
Hier vind je de e-mailadressen van onze medewerkers


Adviespunt Ervaringsdeskundigheid

Logo Niets over ons zonder onsHeb je een vraag over de uitvoering van het VN-verdrag Handicap of over het inzetten van ervaringsdeskundigheid? Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid kan je verder helpen. Bel naar 085 – 400 04 60 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur) of vul het contactformulier in. Je kunt ook eerst de veelgestelde vragen op de website Niets Over Ons Zonder Ons bekijken.