Vanuit, Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit‚ organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus en Ieder(in) samen met de VGN de studiedag Vrijheid ja! Beperken nee, tenzij.... Deze studiedag gaat over leven in vrijheid en de nieuwe wet Zorg & Dwang. De dag is voor zorgprofessionals en begeleiders van mensen met een beperking. Ook ouders en familie zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

De studiedag is op dinsdag 20 november 2018 in Lunteren, 10.00 tot 16.00 uur. Het programma bestaat onder andere uit:

  • een gezamenlijk gedeelte waarbij de laatste stand van zaken wordt toegelicht door Hugo van de Wal van VWS,
  • ervaringsdeskundigen, vertellen‚ over hun ervaringen,
  • verschillende workshoprondes en lezingen waaruit je een keuze kunt maken, bijvoorbeeld over, Leven in vrijheid, Oog voor de ander, Rechten van mensen met een beperking‚,
  • een aantal organisaties zal vertellen over hun werkvormen over vrijheid, vrijheidsbeleving en het voorbereiden op de Wet Zorg & Dwang,
  • tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Een aantal workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd.

Wil je een uitnodiging ontvangen voor de studiedag? Laat dan hier je e-mailadres achter. Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven. En noteer de datum vast in je agenda!!

Dit in de samenvatting: Vooraankondiging: 20 november studiedag over leven in vrijheid en de nieuwe wet Zorg & Dwang. Voor zorgprofessionals en begeleiders van mensen met een beperking. Ook ouders en familie zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Deel dit bericht

Meer nieuws over