Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
Metaalbewerkt

Werk

Werk is voor veel mensen een sleutel tot maatschappelijk participeren. Een baan levert inkomen op. Werk - betaald of onbetaald - of een zinvolle dagbesteding kan betekenis geven aan het leven. Mensen met een beperking hebben een achterstand op de arbeidsmarkt. Het is hard nodig dat die zoveel mogelijk wordt weggewerkt.

Laatste berichten

Twee heren werkzaam in bakkerszaak
13 jun 2017

Werken met een beperking of chronische ziekte, hoe staat het ervoor? De meldactie ‘Werk: stand van zaken medio 2017’ moet antwoord geven op die vraag. Ieder(in), Patiëntenfederatie Nederland e nMIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid organiseren de meldactie. De resultaten leggen zij voor aan de politiek en werkgevers.

Jongeman in rolstoel met kameraad aan sporten
12 jun 2017

Veel mensen dromen van huisje, boompje, beestje in een fijne, veilige buurt. Hoe pak je dit aan? Waar vind je een steuntje in de rug? Kom luisteren en ervaringen uitwisselen op de Participatiedag Samen leven in de buurt.

Samen met

Ieder(in) werkt op het onderwerp 'werk' onder meer samen met de NPCF en Landelijke Platform GGz. Die samenwerking vindt vooral plaats binnen het Programma PG Werkt Samen.

Participatiewet

Download het bestand Brief aan Eerste Kamer

pdf / 2015-02-17

Download het bestand Brief aan Tweede Kamer

pdf / 2015-02-17

Download het bestand Brief voor gemeente

word / 2014-11-24