Ieder(in) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) vinden dat er voldoende passende woningen moeten zijn voor studenten met een beperking. Dit onderwerp moet een belangrijke plek krijgen in het Landelijk actieplan studentenhuisvesting 2022-2030. Je kunt ons daarbij helpen door je ervaring te delen.
decoratief

Voor een student met een beperking of een chronische ziekte is de zoektocht naar een passende studentenkamer of woning vaak extra lastig. Bijvoorbeeld omdat je extra voorzieningen nodig hebt, zoals een (rolstoel)toegankelijk wooncomplex, een prikkelarme studentenkamer of zorg of begeleiding in de buurt. Zulke woonplekken zijn schaars.

Vul de vragenlijst in

Ben je student (of aankomend student) aan het mbo, hbo of wo met een beperking of chronische ziekte? En heb je ervaring met het zoeken naar een toegankelijke of passende woning? Vul dan deze vragenlijst in. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn welkom. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.

Vul de vragenlijst over toegankelijke woningen voor studenten in

Jouw ervaring helpt ons om te laten zien hoe belangrijk dit onderwerp is. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om.

Deel dit bericht